THE ROTTERDAM DRAG SHOW

The Rotterdam Drag Show komt terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven. Nu te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

OVER THE ROTTERDAM DRAG SHOW

Drag is een kunstvorm die vrijwel altijd veroordeeld is om op kleine, wat obscure podia op te treden. Wij hebben hierin een, voor de hele scene, aardverschuiving veroorzaakt met de eerste editie van The Rotterdam Drag Show, Eurovision editie die afgelopen jaar te zien was in de Rotterdam Schiecentrale. Een volwaardige show op internationaal niveau. 

De thema’s van deze voorstelling zijn: je authentieke zelf zijn, wat anderen er ook van vinden. Volledige gelijkheid. Het vieren van ‘anders zijn’. Dansen als de bodem onder je wordt weggeslagen, zingen als je stem je wordt ontnomen, omarmen die worden verstoten. Deze avond is inclusiviteit geen vaag begrip maar wordt tot in elke porie beleefd. Dat alles verpakt in een show die zindert van begin tot eind.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 10% korting per ticket. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!