THE STAR WARS SUITE

Meer dan 130 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. The Star Wars Suite is op zondag 4 december te zien in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en op donderdag 22 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

OVER THE STAR WARS SUITE

Het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films. Ze worden daarbij ondersteund door het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ en combineren de nummers tot een stralend geheel. Heroïsche en explosieve stukken worden tijdens deze concertreeks afgewisseld met verheven muziek.

The Star Wars Suite was in 2018 en 2019 reeds met groot succes in Nederland te horen en komt op veler verzoek daarom nu terug voor een reprise.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In samenwerking met het World Forum Theater bieden we diverse extra’s aan. Maak de middag of avond compleet met een pauzearrangement of maak met jouw gasten gebruik van een overheerlijk seizoensgebonden drie-gangen menu met onbeperkt dranken inclusief. Lees hier verder!  

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!