Een greep uit ons aanbod

Een bezoek aan een voorstelling met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Diverse data - Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Meer informatie? klik hier.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Pretty Woman

Vanaf 21 september 2023 - Beatrix Theater Utrecht

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Piaf

Vanaf 23 september 2023 t/m 24 februari 2024 - Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Edith Piaf is zojuist overleden. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wou. Dit is niet wat ze ooit bedacht had. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Pas overleden komt de verwarde Piaf vier karakters tegen. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar haar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld en tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt. De tocht is een lange. Bijna duizend kilometer. Piaf houdt tegenover haar vier levensgezellen vol dat ze niet dood is zo lang ze niet in Parijs is. En zo lang ze niet weet wat ze achterlaat. Zo zit ze voor de duur van de tocht naar Parijs opgescheept met deze vier passagiers, waarvan eenieder een onuitwisbare indruk op haar bestaan heeft achtergelaten. Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren.

Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was en erachter te komen wat het is dat ze achterlaat.

Korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht 2023

10 t/m 12 november - MECC, Maastricht

Jij bent er toch ook bij? We kunnen weer genieten van topsport en Limburgse gezelligheid. De absolute hoogtepunten zijn de Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag 12 november en natuurlijk de FEI Driving World Cup op vrijdag- en zaterdagavond.

Uiteraard is er nog veel meer te beleven, zoals de Jimmy Middag op zaterdag en wedstrijden voor de lokale helden in de Euregio rubrieken.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Holiday on Ice – A NEW DAY

8 december 2023 t/m 7 januari 2024 - Diverse locaties

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december), Rotterdam (15 t/m 17 december), Den Bosch (22 t/m 24 december), Amsterdam (28 t/m 30 december) en Maastricht (5 t/m 7 januari 2024). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? klik hier.

Tino Martin live met band

25 november 2023 - Rodahal, Kerkrade

Tino Martin is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziek van dit moment. Hij gooide hoge ogen in het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’, waar hij met Davina Michelle ‘Voorbij’ zong. De levensliedzanger is inmiddels in het bezit van platina voor ‘Zij weet het’ en twee Edison Popprijzen, ook verkoopt hij avond aan avond de Ziggo Dome uit.

De Provinciezaal van de Rodahal wordt omgetoverd tot locatie voor hét concert van 2023! Een voorprogramma met o.a. Gewoon André en een afterparty met DJ Kevin S. mag uiteraard ook niet ontbreken om de avond helemaal compleet te maken. Dat wordt gegarandeerd één groot FEEST

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

André in Ahoy 2023

25 november 2023 - Rotterdam Ahoy

Op 25 november 2023 staat André Hazes na lange tijd weer in Rotterdam Ahoy met een gloednieuw concert. André kan niet wachten om weer op het grote podium van Ahoy te staan. Samen met zijn fantastische band neemt hij je mee zijn wereld in, waar niks te gek is en alles mag. André zal naast zijn bekende hits ook veel nieuw repertoire spelen.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen.

Korting vanaf 40 personen

Meer informatie? klik hier.

Alain Clark in Concert ft. Father & Friends

17 december 2023, AFAS Live - Amsterdam

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live. Dit om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ te vieren, met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’.

Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ wordt aangekondigd.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen.

Meer informatie? Neem contact op.

AIDA - Het Operaspektakel

AIDA, het operaspektakel

2 maart 2024 - AHOY, Rotterdam

Na ruim 20 jaar wordt de traditie van grootschalige operaproducties nieuw leven ingeblazen met een grootse productie van Giuseppe Verdi’s AIDA, de meest geliefde opera allertijden. Na de wereldpremière in Hamburg, gaat deze nieuwe productie op tournee door Europa en is op zaterdag 2 maart 2024 in Rotterdam AHOY te zien.

AIDA is namelijk voor iedereen: zowel jong als oud, vertrouwde operaliefhebber en bezoekers die voor het eerst een opera bijwonen, zij kunnen zich allen verheugen op deze bijzondere productie. Alles wordt uit de kast gehaald voor een unieke ervaring: internationale topsolisten voor de hoofdrollen een groot symfonieorkest, dansers en een internationaal operakoor. En natuurlijk een levensgroot decor, met videoschermen, special effects, soldaten, levensgrote standbeelden en een enorme olifant voor de wereldberoemde triomfmars.

Korting vanaf 20 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Carmina Burana

Carmina Burana

November 2023 - Diverse locaties

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ – tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 musici voerden het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling was massaal.

Wegens het grote succes en de populariteit van deze klassieke concerten komt er in november 2023 nog één keer een tournee door Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan!

Korting voor groepen, ook arrangementen mogelijk.

Meer informatie? klik hier.

les Miserables

Les Misérables

T/m 12 november 2023 - Diverse locaties

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Tot en met 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een pauze-arrangement of een diner. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, mogelijkheid voor diverse arrangementen..

Meer informatie? klik hier.

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Vanaf 29 augustus 2023 t/m 1 april 2024 - Diverse locaties

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

De landelijke première vindt op 10 september 2023 plaats in het DeLaMar te Amsterdam.

Maak je avond nog completer met een pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Ook bij andere theaters zijn arrangementen op aanvraag mogelijk.
Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, keuze uit diverse arrangementen

Meer informatie? Neem contact op.

The Rotterdam Drag Show

17 & 18 november 2023 - Schiecentrale, Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug, met de show Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven.

De thema’s van de voorstelling zijn: je authentieke zelf zijn, wat anderen er ook van vinden. Volledige gelijkheid. Het vieren van ‘anders zijn’. Dansen als de bodem onder je wordt weggeslagen, zingen als je stem je wordt ontnomen, omarmen die worden verstoten. Deze avond is inclusiviteit geen vaag begrip maar wordt tot in elke porie beleefd. Dat alles verpakt in een show die zindert van begin tot eind.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Great American Circus 2023

14 oktober 2023 t/m 29 oktober 2023 - Hoofddorp

Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa. De meest bijzondere artiesten komen tijdens de herfstvakantie naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy, Parijs en bij Cirque du Soleil. Het resultaat is een programma dat tot de wereldtop behoort.

In de twee uur durende show ziet het publiek bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus 2023

16 december 2023 t/m 7 januari 2024 - Beverwijk

Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij de tweede editie van het Great Christmas Circus tijdens de kerstvakantie. Dit grote kerstcircus vindt van 16 december tot en met 7 januari plaats in een theatertent bij De Bazaar in Beverwijk.

De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Nederland. In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet!

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso

15 december 2023 t/m 1 januari 2024 - Den Bosch

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 15 December 2023 t/m 1 januari 2024 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie! Sfeer en beleving is onze kracht, bij ons kijk je niet gewoon naar een show. Je beleeft die alsof je er middenin zit!

Korting vanaf 10 personen, arrangementen mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

Mamma Mia! The Party

19 september t/m 24 november 2024 - Rotterdam

Mamma Mia, Super Trouper, Dancing Queen en Waterloo, alles komt voorbij. Met de iconische muziek van ABBA is een feest gegarandeerd. De ultieme ABBA sensatie komt voor de allereerste keer naar Nederland en is vanaf september 2024 slechts 10 weken exclusief te zien in Rotterdam. Dance, dine and have the time of your life!

De dinnershow inclusief het 4-gangendiner duren ongeveer 3 uur en 45 minuten. Daarna is er een aansluitende afterparty waarbij het dansfeest echt los barst.

Meer informatie? Neem contact op.

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Diverse locaties in Nederland

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Matthäus Passion, Messiah (Händel), Vier Jaargetijden, Classical Christmas & Mozart Reqiuem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? klik hier.

The World of Hans Zimmer

19 maart 2024 - Ziggo Dome, Amsterdam

De voorloper van de concerttournee The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration deed het publiek in 2019 voor het eerst versteld staan in de Ziggo Dome. In 2024 krijgt deze succesvolle show een nieuw muzikaal programma. Hans Zimmer zelf zal niet live op het podium verschijnen in The World of Hans Zimmer – A New Dimension, maar zal fungeren als curator en muzikaal leider van de show. Gavin Greenaway zal voor deze show optreden als dirigent.

Voor dit concert zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem contact op.

Holland Zingt Hazes 2024

Holland Zingt Hazes

8 en 9 maart 2024 - Ziggo Dome, Amsterdam

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2024 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024.

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner of een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes.

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie? Neem contact op.

Het was Zondag in het zuiden

Het was Zondag in het Zuiden

5 juni t/m 30 juni 2024 - Tegelen

Het was zondag 19 december 1993. Niemand maakte zich zorgen totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een korte tijd staat Limburg onderwater. Iedereen komt samen en helpt elkaar. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. Het hoogwater zal weer komen, dat is slechts een kwestie van geduld.

Deze spektakelmusical komt terug in 2024 van 5 juni t/m 30 juni 2024 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

De Hospita

Vanaf 11 november 2023 t/m 6 april 2024 - Diverse locaties

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. De gloednieuwe Nederlandse musical comedy De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was, met vlijmscherpe humor. De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

In Chassé Theater Breda en Martiniplaza Groningen zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze uit diverse arrangementen (afhankelijk van locatie).

Meer informatie? Neem contact op.

Grease

Grease

T/m 29 oktober 2023 - Diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease de musical een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

Disney Winnie de Poeh

Vanaf 30 september 2023 t/m 3 mei 2024 - Diverse locaties

Disney Winnie de Pooh de musical komt naar Nederland! Samen met zijn vriendjes Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en Teigetje staat Winnie in het theater met een nieuw avontuur. Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij tijdens het zoeken naar honing uiteindelijk zelf een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen. Deze nieuwe familiemusical komt nu voor het eerst naar Nederland en is volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

PAW Patrol Live! – De Grote Race

T/m 23 september 2023 - Diverse locaties

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2022 komt de grootste internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ deze zomer exclusief terug naar Nederland en België!

Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn tussen juni en september 2023 met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken terug in het theater.

Voor deze voorstelling zijn er op diverse locaties arrangementen mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Neem contact op.

Peter Pan de Musical

Vanaf 21 januari 2024 t/m 21 april 2024 - Diverse locaties

Reis samen met Peter Pan af naar Nimmerland in het theater tijdens deze nieuwe musical. Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Na de voorstelling mag iedereen op de foto met Kapitein Haak, Wendy of een van de andere karakters uit de musical!

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in Amersfoort mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

Pride & Prejudice de Musical

Vanaf 27 december 2023 t/m 10 maart 2024 - Diverse locaties

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Een all female cast brengt het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen in een frisse bewerking.

Pride & Prejudice voert ons terug naar het Engeland aan het einde van de 18e eeuw. De vijf Bennet zussen worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr. Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen in alle staten. Hij nodigt ze uit voor een bal. Daar ontmoet Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr Darcy. Ze is van hem onder de indruk, maar bepaalt dan dat zij zélf over haar toekomst wil beslissen.

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

100% COCO New York de Musical

100% COCO New York de Musical

Vanaf 4 februari 2024 t/m 20 april 2024 - Diverse locaties

COCO komt terug naar het theater. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical, 100% COCO New York.

Coco gaat modelessen volgen aan de Teen Vogue University. Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco loves New York en kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken?

Van de makers van de musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit. De eerste 100% COCO-musical werd genomineerd voor 3 Musical Awards.

10% korting afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Titus & Fien Winterrevue

2 januari 2024 - Beatrix Theater, Utrecht

Op 2 januari 2024 nemen na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, het populaire groene duo definitief afscheid van het toneel. Met de Titus & Fien Winterrevue De Finale show komt er een einde aan een tijdperk en zal alles uit de kast worden getrokken om nog één keer de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten!

Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden en lig je met de hele familie nog één keer dubbel van het lachen? Deze aller aller allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen!

Keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? Neem contact op.

De man van La Mancha

Vanaf 1 december 2023 t/m 9 juni 2024 - Diverse locaties

Een musical dat het verhaal van De man van La Mancha vertelt en zich afspeelt in een gevangenis in Sevilla van de 16e eeuw. De Inquisitie heerst genadeloos. De dichter Cervantes wordt met zijn medewerker in de kerker geworpen tussen armlastige gevangenen, die de nieuwelingen veroordelen tot het inleveren van al zijn bezittingen. Cervantes brengt, als vorm van verdediging, het verhaal van Don Quichot tot leven: een edelman die te veel ridderromans heeft gelezen en eropuit trekt, vergezeld van zijn buurman Sancho Panza, om grootse daden te verrichten.

Verschillende arrangementen mogelijk, afhankelijk van de locatie

Meer informatie? Neem contact op.

Musical De Tocht

Musical De Tocht

Vanaf 4 oktober 2023 t/m 31 januari 2024 - Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vanaf oktober 2023 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!

In een spectaculaire muzikale musical word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Meer informatie? Neem contact op.

Disney 100 in Concert

Disney 100 in concert

28 december - Ziggo Dome, Amsterdam

Disney bestaat 100 jaar en viert dit met een spectaculair concert in de Ziggo Dome op donderdag 28 december! Beleef de magische momenten uit de mooiste Disney-films, gezongen door de beste artiesten én onder begeleiding van een groot live orkest.

Hits uit onder andere Disney’s The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van dit concert ter ere van het 100-jarige bestaan. Mis dit magische concert niet! Tickets zijn nu te koop.

10% korting vanaf 40 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Mozarts Zauberflöte

T/m 3 december 2023 - Diverse locaties

Na het grote succes van de voorstelling Amadeus in 2019 brengen regisseur Theu Boermans en zijn vaste team nu: Mozarts Zauberflöte – the next generation. Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft een sprankelende, theatrale en muzikale toneelvoorstelling te worden, uitgevoerd met live koor en orkest.

Er is een speciale korting op aanvraag vanaf 20 personen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen op aanvraag

Meer informatie? Neem contact op.

Youp van ’t Hek – De Laatste Ronde

27 en 28 november 2023 - AFAS Circustheater Scheveningen

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Dit wordt zijn laatste theaterseizoen. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met cabaretiervoorstelling De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker zoals Youp het ziet en helemaal hoe hij het vertelt.

Er zijn bij deze voorstelling verschillende arrangementen beschikbaar. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Meer informatie? Neem contact op.

The Very Best of Elvis, na 50 jaar opnieuw de Aloha Show

8 januari 2024 - AFAS Circustheater Scheveningen

Voor 1 dag zal het theater omgetoverd worden tot ELVIS THEATER met o.a. Caddilacs rond het theater, in het theater verschillende unieke Jukeboxen en buiten aan het theater een mega groot LED scherm hangen waar levende beelden van Elvis te zien zijn, wat het concert tot een ultieme Elvis belevenis zal maken.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een diner. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

’n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke

11 december 2023 - AFAS Circustheater Scheveningen

‘n Avond ‘rond kerst’ met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst en worden begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Het splinternieuwe nummer Vaya Con Dios van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken. Zoveel mensen hebben gekeken, dat gaat nergens meer over, aldus Frans.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Ruth Jacott haar grote concert live met Band

5 februari 2024 - AFAS Circustheater Scheveningen

Ruth Jacott behoeft geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land en is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Na vele theatertours met eigen repertoire, latin repertoire en odes aan haar muzikale heldinnen uit de soul en jazz, is Ruth Jacott verheugd om opnieuw het grote podium van het AFAS Circustheater te betreden voor haar concert.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een diner. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

De Bevers Dichtbij!

De Bevers Dichtbij!

1 april 2024 - AFAS Circustheater Scheveningen

105e Sterren aan Zee concert
Feestelijk slotconcert De Bevers Dichtbij in Scheveningen!

Van succesvolle real-life soap naar het theater. Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een diner. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Adele Project – The Las Vegas Wereldshow

1 april 2024 - AFAS Circustheater Scheveningen

Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden in een 2 uur durend concert gezongen en zullen vele harten weer veroveren. Het is dan ook niet gek dat Adele haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht. De ´Nederlandse Adele´, Jolanda Knecht, is niet alleen dé Adele ´look-a-like´, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een diner. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Pete Philly & Perquisite

17 november 2023 - AFAS Live, Amsterdam

Op 17 november bundelen de twee muzikanten voor het eerst in bijna vijftien jaar de krachten weer. De aanleiding voor dit concert: het internationaal met alle lof ontvangen debuutalbum Mindstate bestaat in 2023 alweer 18 jaar en het duo wil die volwassenwording niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Veertien jaar nadat Pete Philly & Perquisite uit elkaar gingen, en jaren beiden een succesvol solopad bewandeld hebben, zijn ze klaar voor een glorieuze terugkeer naar het podium.

Neem contact op om de mogelijkheden over arrangementen te bespreken.

Meer informatie? Neem contact op.

CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams

23 en 24 maart 2024 - Rotterdam Ahoy

Na CAVALLUNA – Legend of the Desert en CAVALLUNA – Secret of Eternity, volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA- Land of a Thousand Dreams. Op 23 & 24 maart 2024 is de spectaculaire voorstelling te zien in de Rotterdam Ahoy.

In de voorstelling CAVALLUNA- Land of a Thousand Dreams mag het publiek zich weer mag verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel – verpakt in een fantastisch verhaal.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10%.

Korting vanaf 25 personen

Meer informatie? klik hier.

Fred & Friends 2024

Fred & Friends

!2 oktober 2024 - Rotterdam Ahoy, Rotterdam

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische show vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 20 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 20 personen & diverse arrangementen

Meer informatie? klik hier.

Hans Klok & Friends 2023

8 juli t/m 22 oktober 2023 - Diverse locaties

Adembenemende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met acrobatiek, comedy en magie tijdens Hans Klok & Friends. Hans Klok is helemaal klaar om er ook dit jaar weer een te gekke show van te maken. Dit keer nóg groter, nóg spannender en nóg spectaculairder! Een spektakel dat je niet mag missen. Ook ontzettend leuk om met de hele familie te bezoeken.

Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar voor Tribune A, Tribune B Premium en Tribune B.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

John Williams VS Hans Zimmer

12 december 2023 - Maastricht

Neem een duik in de muziekgeschiedenis met deze meeslepende juweeltjes van filmtunes: E.T., Schindler’s List, Jaws, Inception en nog veel meer. Stuk voor stuk onvergetelijke melodieën van de hand van John Williams en Hans Zimmer, componisten van de grootste Hollywood films! John Williams VS Hans Zimmer is een uitzonderlijk concert, gedirigeerd door de Londense maestro Anthony Inglis.

Korting vanaf 10 personen. Arrangementen op aanvraag.

Meer informatie? Neem contact op.

Augustus: Oklahoma

Vanaf 6 december 2023 t/m 14 april 2024 - Diverse locaties

Augustus: Oklahoma vertelt het tragikomische verhaal van de familie Weston die verscheurd wordt door diepe geheimen en onvervulde verlangens. De drie gebroken generaties gaan meedogenloos en nietsontziend de confrontatie met elkaar aan waarbij de waarheid onvermijdelijk boven tafel komt. De onvergetelijke personages, vlijmscherpe humor en live muziek maken dit toneelstuk van het hoogste niveau boeiend tot de laatste seconde.

Meer informatie? Neem contact op.

Queen – The Unique Rock Symphonic Celebration

26 september 2023 - Maastricht

Sluit je ogen: je hoort 25 rasechte rockmuzikanten en de stem van Freddie. Open je ogen en je ziet: Michael Kluch is Freddie Mercury! Zelfde fysiek, zelfde stem, zelfde talent. Tijdens dit concert ga je dansen en zingen op de tonen van We Will Rock You, The Show Must Go On, Radio Ga Ga en nog veel meer. Michael Kluch heeft gevoel van Freddie, die op magistrale wijze tot leven wordt gebracht in de film “Bohemian Rapsody”, het nummer dat Kluch, samen met een verbluffend koor op schitterende wijze vertolkt!

Korting vanaf 10 personen. Arrangementen op aanvraag.

Meer informatie? Neem contact op.

De Notenkraker – Théâtre Classique

18 november 2023 - Maastricht

De Notenkraker is een geliefd klassiek ballet dat over de hele wereld een vakantieklassieker is geworden. Het ballet, gecomponeerd door Pjotr ​​Iljitsj Tsjaikovski en gechoreografeerd door Marius Petipa en Lev Ivanov, vertelt het verhaal van een jong meisje genaamd Clara die voor Kerstmis een magische notenkrakerpop krijgt.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Zwanenmeer – Théâtre Classique

18 november 2023 - Maastricht

Het Zwanenmeer is een klassiek ballet dat het verhaal vertelt van een prinses genaamd Odette die door een boze tovenaar in een zwaan wordt veranderd. Dit ballet, gecomponeerd door Pjotr ​​Iljitsj Tsjaikovski en gechoreografeerd door Marius Petipa en Lev Ivanov, bevat verbluffende muziek en elegante choreografie die het publiek al meer dan een eeuw boeit.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Vanaf 20 september t/m 8 oktober 2023 - Diverse locaties

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld, met meer zwanen dan je kunt tellen. Zonder de authenticiteit van het Zwanenmeer aan te tasten heeft voormalig artistiek leider van The English National Ballet Derek Deane met zijn adembenemende choreografie een prachtig hoofdstuk aan dit klassieke ballet toegevoegd. De scenes met 48 zwanen – twee keer zoveel als normaal – zijn van een ontroerende schoonheid. 

€10,- korting voor volwassenen. Afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Zwanenmeer Op Het Water

28 november 2023 - Maastricht

Het meest unieke klassiek ballet komt naar Nederland! Dansen op het water is doodnormaal voor zwanen, maar van prima ballerina Iryna Khandazhevskyi en haar balletgezelschap een unieke prestatie. Van de eerste passen in het bad tot de perfecte choreografie, van de reeks pointes tot de duik van de zwarte zwanen die alles natspatten, van de dans in de regen tot het geweldige slot. Niets is aan het toeval overgelaten: outfits, schoenen, tutu’s, alles is tot in de puntjes uitgewerkt voor dit topspektakel! De speciale effecten en de decors met digitale projecties geven ook een fantastische dimensie aan deze voorstelling. 

Korting vanaf 10 personen. Arrangementen op aanvraag.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Zwanenmeer – Ballet en Orkest

Vanaf 23 maart t/m 26 mei 2024 - Diverse locaties

Een meesterwerk van klassiek ballet, het Zwanenmeer is terug. Herontdek in 2024 de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit wereldberoemde ballet, laat ons de liefde beleven van prins Siegfried voor prinses Odette die door de boze tovenaar Von Rothbart is vervloekt. De grenzen van de eeuwige liefde verkennend, bekoort Het Zwanenmeer als hoogtepunt van het romantische ballet en blijft het al generaties lang toeschouwers betoveren en verleiden.

Korting vanaf 10 personen. Verschillende arrangementen mogelijk, afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

De Notenkraker

De Notenkraker

Januari 2024 - Diverse locaties

Kom en herontdek de magie van Kerstmis in 2024 met het klassieke meesterwerk De Notenkraker, in een nieuw klassiek ballet, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een Notenkraker in de vorm van een mannetje cadeau krijgt. In een mysterieuze nacht is het speelgoed onder leiding van de Notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Gewekt door het lawaai besluit Clara haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve Notenkraker te redden van het gevaar. Ontroerd door zijn moed en vol dankbaarheid verandert hij in een charmante prins en neemt Clara mee naar een magisch koninkrijk.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? Neem contact op.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!