Een greep uit ons aanbod

Een bezoek aan een voorstelling met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


An Evening with President Barack Obama

An Evening with President Barack Obama

1 mei 2023, Ziggo Dome - Amsterdam

Op 1 mei staat president Barack Obama live in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Je zult president Barack Obama horen spreken over de kracht van leiderschap, een gelijkwaardige samenleving en de verantwoordelijkheid hoe om te gaan met de onvoorspelbare tijden. Het is een unieke en bijzondere gebeurtenis die je niet mag missen!

President Barack H. Obama is de 44e president van de Verenigde Staten.

Met een groep naar dit event?
Bel 088 – 011 2661

Meer informatie? Neem contact op.

Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Diverse data- Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Meer informatie? klik hier.

An afternoon with Dr. Jane Goodall

An afternoon with Dr. Jane Goodall

29 april, World Forum Theater - Amsterdam

Zaterdag 29 april is Dr. Jane Goodall in Nederland.
Slechts één middag zal Dr. Goodall op het podium staan en jij kunt daarbij zijn!

Ze boeit het publiek al tientallen jaren met haar buitengewone evenementen en inspireert miljoenen mensen om een verschil te maken voor dieren, mensen en de omgevingen die we delen. Tijdens dit zeer speciale evenement zal Jane Goodall inspireren, verrassen en informeren door het delen van haar persoonlijke verhalen als wereldwijde leider op het gebied van natuurbehoud. Mis je kans niet om deze levende legende persoonlijk te zien.

Met een groep naar dit event?
Bel 088 – 011 2661

Meer informatie? Neem contact op.

The Bodyguard

The Bodyguard

Vanaf 30 maart - Beatrix Theater Utrecht

Voel de spanning en verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston.

The Bodyguard is slechts vijf maanden te zien. Reserveer nu je kaarten!

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Meer informatie? klik hier.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Disney’s AIDA de musical te zien vanaf april 2023 in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Meer informatie? klik hier.

Holland Zingt Hazes 2024

Holland Zingt Hazes

Maart 2024, Ziggo Dome - Amsterdam

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2024 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024.

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner of een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes.

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie? Neem contact op.

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Vanaf 29 augustus - diverse locaties

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

De landelijke première vindt op 10 september 2023 plaats in het DeLaMar te Amsterdam.

Maak je avond nog completer met een pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Ook bij andere theaters zijn arrangementen op aanvraag mogelijk.
Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, keuze uit diverse arrangementen

Meer informatie? Neem contact op.

les Miserables

Les Misérables

World Forum Theater - Den Haag

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Tot en met 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een VIP pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, mogelijkheid voor diverse arrangementen..

Meer informatie? klik hier.

Het was Zondag in het Zuiden

19 juli t/m 20 augustus 2023 - Tegelen

Het was zondag 19 december 1993. Niemand maakte zich zorgen totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een korte tijd staat Limburg onderwater. Iedereen komt samen en helpt elkaar. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. Het hoogwater zal weer komen, dat is slechts een kwestie van geduld.

Deze spektakelmusical is van 19 juli t/m 20 augustus 2023 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Slechts 20 keer te zien.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

FIH Pro League

7 juni t/m 28 juni 2023

Beide Nederlandse hockeyteams spelen tussen 7 juni 2023 en 28 juni 2023 hun thuiswedstrijden in het kader van de FIH Pro League. Elke wedstrijd wordt een echt Oranje Hockey-feest.

Dat mag je als fan van Oranje niet missen! Ben je er ook bij?

Groepstickets te boeken

Meer informatie? Neem contact op.

Libéma Open 2023

10 tot en met 18 juni - Autotron Den Bosch

Ruik het gras en voel de spanning!Het internationale ATP/WTA-toernooi op de grasbanen van Autotron ’s-Hertogenbosch wordt dit jaar van 10 t/m 18 juni gehouden. Een evenement dat garant staat voor topsport, beleving en goede faciliteiten. Voor tennissers en voor de toeschouwers belooft Libéma Open 2023 een bruisende cocktail te worden van toptennis en Brabantse geneugten en dat wil je zeker niet missen.

Voor groepen hebben we voor de meeste dagen een leuke korting.

Korting 20% vanaf 10 personen. Afhankelijk van dag.

Meer informatie? Neem contact op.

De Verleiders

Vanaf 4 maart t/m 16 juli - diverse locaties

In 2014 verrasten De Verleiders vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Het resultaat was: verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, burgerinitiatief ‘Ons geld’, een plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport genaamd ‘Geld en schuld’.

Is er sindsdien iets veranderd? Jazeker en het is alleen maar erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen, energie is onbetaalbaar en spaargeld verdampt. Door de bank genomen: tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een absurde rollercoaster aan scènes, feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek.

Arrangementen zijn afhankelijk van de locatie.

Korting 10% vanaf 10 personen. Afhankelijk van locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Hendrik Groen

T/m 19 april - diverse locaties

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater.

In de ontroerende komedie Opgewekt naar de eindstreep moet Hendrik constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Door opnieuw een dagboek bij te houden probeert Hendrik grip te blijven houden op het leven. En dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten, met onder andere Leonie (88 jaar) en Frida (10 jaar) als trouwe vrienden.

Arrangementen zijn afhankelijk van de locatie.

Korting 10% vanaf 10 personen. Afhankelijk van locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Vanaf december - diverse locaties

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Händels Messiah, Bachs Matthäus Passion of Mozarts Requiem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? klik hier.

Mozarts Zauberflöte

Vanaf 2 juni - diverse locaties

Na het grote succes van de voorstelling Amadeus in 2019 brengen regisseur Theu Boermans en zijn vaste team nu: Mozarts Zauberflöte – the next generation. Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft een sprankelende, theatrale en muzikale ervaring te worden, uitgevoerd met live koor en orkest.

Er is een speciale korting op aanvraag vanaf 20 personen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen op aanvraag

Meer informatie? Neem contact op.

Holiday on Ice – A NEW DAY

Van 8 december 2023 t/m 7 januari 2024- diverse locaties

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december), Rotterdam (15 t/m 17 december), Den Bosch (22 t/m 24 december), Amsterdam (28 t/m 30 december) en Maastricht (5 t/m 7 januari 2024). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? klik hier.

Grease

Grease

Vanaf April 2023 in het theater - diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

The Rotterdam Drag Show

Schiecentrale - Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven. Nu te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 10% korting per ticket.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? klik hier.

Fred & Friends

Fred & Friends

September 2023, Ahoy - Rotterdam

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen & diverse arrangementen

Meer informatie? klik hier.

Alain Clark in Concert ft. Father & Friends

17 december 2023, AFAS Live - Amsterdam

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live. Dit om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ te vieren, met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’.

Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ wordt aangekondigd.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen.

Meer informatie? Neem contact op.

cavalluna

CAVALLUNA – Secret of Eternity

10 & 11 juni 2023 - Rotterdam Ahoy

Na CAVALLUNA – World of Fantasy en CAVALLUNA – Legend of the Desert volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA- Secret of Eternity. Op 10 & 11 juni 2023 is de spectaculaire voorstelling te zien in de Rotterdam Ahoy.

In de voorstelling CAVALLUNA- Secret of Eternity mag het publiek zich weer mag verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel – verpakt in een fantastisch verhaal.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen

Meer informatie? klik hier.

Musical De Tocht

Musical De Tocht

Oktober 2023 - Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vanaf oktober 2023 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Meer informatie? Neem contact op.

De Notenkraker

De Notenkraker

Januari 2024 - diverse locaties

Kom en herontdek de magie van Kerstmis in 2024 met het klassieke meesterwerk De Notenkraker, in een nieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een Notenkraker in de vorm van een mannetje cadeau krijgt. In een mysterieuze nacht is het speelgoed onder leiding van de Notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Gewekt door het lawaai besluit Clara haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve Notenkraker te redden van het gevaar. Ontroerd door zijn moed en vol dankbaarheid verandert hij in een charmante prins en neemt Clara mee naar een magisch koninkrijk.

Ontdek alle magie van dit juweel van klassiekers, perfect in deze kersttijd.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? Neem contact op.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!