Eventim groepsboekingen

Gegarandeerd een grandioze avond uit

Een greep uit ons aanbod

Een bezoek aan een voorstelling met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Tot en met 18 maart- Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus

Tot en met 8 januari 2023 - Beverwijk

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Er is een speciale korting van 25% voor groepen vanaf 10 personen op Front Tribune, geldig op alle dagen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting 25% vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

World of Dino's

World of Dinos Kerst 2022

Tot en met 14 januari - Vijfhuizen

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 10 december tot en met 15 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is eindelijk weer open, compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie!

Er is een speciale korting van 20% voor groepen vanaf 10 personen. World of Dinos is bij uitstek geschikt voor bezoek in groepsverband of kinderfeestjes.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting 20% vanaf 10 personen

Holiday on Ice

Tot en met 8 januari 2023 - diverse locaties

Holiday on Ice komt naar Nederland! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 11 december), Rotterdam (15 t/m 18 december), Den Bosch (22 t/m 26 december), Amsterdam (28 december t/m 31 december 2022) en Maastricht (5 t/m 8 januari 2023). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso

Vanaf 16 december - ’s-Hertogenbosch

Wintercircus Pallasso, het allerleukste en sfeervolste kerst- en winterevent van het jaar, strijkt vanaf 16 december 2022 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 15% korting. In Sportiom beleef je gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Korting vanaf 10 personen

Disney’s Aladdin

AFAS Circustheater - Scheveningen

De grote Broadway musical is een theaterspektakel vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

Het AFAS Circustheater Scheveningen bied tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Tot en met 26 februari 2023!

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Vanaf december - diverse locaties

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Classical Christmas met Jan Vayne, Händels Messiah, Bachs Matthäus Passion of Mozarts Requiem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Carmina Burana

Carmina Burana

December 2022 - diverse locaties

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In december 2022 komt deze concertreeks terug, sterker en indrukwekkender dan ooit!

Carmina Burana reist langs verschillende steden en in de theaters zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond uit met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Neem contact met ons op om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Diverse arrangementen

Alain Clark in Concert ft. Father & Friends

27 mei 2023, AFAS Live - Amsterdam

Op 27 mei 2023 staat Alain Clark in AFAS Live. Dit om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ te vieren, met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’.

Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ wordt aangekondigd.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen.

Meer informatie? Neem contact op.

Het was Zondag in het Zuiden

19 juli t/m 20 augustus 2023 - Tegelen

Het was zondag 19 december 1993. Niemand maakte zich zorgen totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een korte tijd staat Limburg onderwater. Iedereen komt samen en helpt elkaar. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. Het hoogwater zal weer komen, dat is slechts een kwestie van geduld.

Deze spektakelmusical is van 19 juli t/m 20 augustus 2023 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Slechts 20 keer te zien.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

Tina - De Tina Turner Musical

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte.

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Blind Date

Blind Date

Nu in het theater - diverse locaties

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig: alle dates lopen in het honderd. Zowel Bob als Jenny zijn op zoek naar iets echts, maar is dat nog mogelijk? Lukt het in tijden van Facebook en Instagram om zonder enig vooroordeel op date te gaan? Na een 100% match op papier worden Bob en Jenny aan elkaar gekoppeld op een blind date.

Blind Date is een nieuwe, Nederlandse musical die de draak steekt met alle ongemakkelijkheden die bij blind dates komen kijken. Een avond vol bizarre situaties, gênante toestanden en hilarische herkenbaarheid.

Voor iedereen die verliefd was, is of het nog moet worden!

Vanaf 10 personen bij veel theaters korting

Meer informatie? Neem contact op.

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Nu in het theater - diverse locaties

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

Charlie and the Chocolate Factory  reist langs verschillende steden en in ieder theater zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond uit met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Neem contact met ons op om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Diverse mogelijkheden afhankelijk van locatie

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Disney’s AIDA de musical te zien vanaf april 2023 in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Het Zwanenmeer – Ballet en Orkest

Maart 2023 - diverse locaties

Een meesterwerk van klassiek ballet, het Zwanenmeer is terug met een nieuwe tour in Frankrijk en Europa. Herontdek in 2023 de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit wereldberoemde ballet, laat ons de liefde beleven van prins Siegfried voor prinses Odette die door de boze tovenaar Von Rothbart is vervloekt. De grenzen van de eeuwige liefde verkennend, bekoort Het Zwanenmeer als hoogtepunt van het romantische ballet en blijft het al generaties lang toeschouwers betoveren en verleiden.

Korting vanaf 10 persone.n, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? Neem contact op.

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

Maart 2023, Ziggo Dome - Amsterdam

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2023 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 10, zaterdag 11 maart & zaterdag 18 maart 2023.

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner of een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes.

Dit jaar met onder anderen: André Hazes, Gerard Joling, Waylon, Samanta Steenwijk, Tabitha, Jamai en Jeroen van der Boom.

Korting vanaf 40 personen, Golden Circle of VIP deck, borrel of diner vooraf.

Les Misérables

World Forum Theater - Den Haag

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Vanaf 18 februari t/m 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een VIP pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, keuze uit 3 gangendiner en/of VIP pauze arrangement.

Grease

Grease

Vanaf April 2023 in het theater - diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

Fred & Friends

Fred & Friends

September 2023, Ahoy - Rotterdam

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen & diverse arrangementen

The Rotterdam Drag Show

Schiecentrale - Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven. Nu te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 10% korting per ticket.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen

The Star Wars Suite

The Star Wars Suite

December - Heerlen & Amsterdam

Meer dan 130 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. The Star Wars Suite is op zondag 4 december te zien in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en op donderdag 22 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

In samenwerking met het World Forum Theater bieden we diverse extra’s aan. Maak de middag of avond compleet met een pauzearrangement of maak met jouw gasten gebruik van een overheerlijk seizoensgebonden drie-gangen menu met onbeperkt dranken inclusief.

Diverse arrangementen

Dinnershow Bigband Julie Huard

26 november 2022, Kasteel de Wittenburg - Wassenaar

Op zaterdag 26 november 2022 kun je genieten van Julie Huard op de unieke locatie Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Julie Huard neemt je mee op reis naar een Parijse nachtclub.

Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren Kasteel de Wittenburg. Er zijn tijdens deze bijzondere avond verschillende arrangementen mogelijk. Denk aan een tafel vooraan het podium, onbeperkt champagne, culinair 4-gangendiner, drankenarrangement, gratis parkeren en garderobe.

Daarnaast ontvangen groepen vanaf 20 personen 10% korting op de totale prijs. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen & diverse arrangementen

cavalluna

CAVALLUNA – Secret of Eternity

10 & 11 juni 2023 - Rotterdam Ahoy

Na CAVALLUNA – World of Fantasy en CAVALLUNA – Legend of the Desert volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA- Secret of Eternity. Op 10 & 11 juni 2023 is de spectaculaire voorstelling te zien in de Rotterdam Ahoy.

In de voorstelling CAVALLUNA- Secret of Eternity mag het publiek zich weer mag verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel – verpakt in een fantastisch verhaal.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen

The Harry Potter Symphony

The Harry Potter Symphony

December 2022, World Forum Theater - Den Haag

Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten. The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag. Op donderdag 15 december, vrijdag 16 december, zaterdag 17 december en zondag 18 december te zien in het World Forum Theater.

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor.

In samenwerking met het World Forum Theater bieden we diverse extra’s aan. Maak de middag of avond compleet met een pauzearrangement of maak met jouw gasten gebruik van een overheerlijk seizoensgebonden drie-gangen menu met onbeperkt dranken inclusief.

Diverse arrangementen

Opera Gala

Opera Gala 2023

Februari 2023, Concertgebouw - Amsterdam

Tijdens dit spectaculaire Opera Gala staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal, waaronder Nabucco, Il Trovatore, Carmen, La Traviata, Tosca en Aïda.

De Nationale Opera van Timisoara vertolkt op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 wereldberoemde aria’s onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en orkest voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel.

Korting vanaf 10 personen

Musical De Tocht

Musical De Tocht

Oktober 2023 - Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vanaf oktober 2023 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Meer informatie volgt

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!