TINA – De Tina Turner Musical

In februari 2020 spat het levensverhaal van ‘The Queen of Rock’ van het podium. Het leven van Tina Turner was net zo kleurrijk als haar muziek en alle pieken en dalen komen dan ook voorbij deze voorstelling. Met al haar bekende hits, zoals; ‘Nutbush city limits’, ‘Private Dancer’, ‘What’s Love Got To Do With It’ en ‘Simply the Best’. TINA – De Tina Turner Musical is tot september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht!

OVER TINA – DE TINA TURNER MUSICAL

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. 

De musical bevat haar meest geliefde hits zoals o.a. ‘The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero.’ Nyassa Alberta zal in TINA – De Tina Turner Musical de hoofdrol spelen.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Het Beatrix Theater is de perfecte locatie voor een fantastische avond uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen. Jouw gezelschap wordt ontvangen en gedurende het gehele arrangement begeleid door een persoonlijke gastvrouw/heer. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van een aparte garderobe en zal het arrangement plaatsvinden in een gereserveerde ruimte. Voor bedrijven kan tevens de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater. 

Het Beatrix Theater beschikt over diverse ruimtes die ’s middags te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of kick-off, waarna jouw gasten ’s avonds binnen dezelfde locatie van een show kunnen genieten op de rode pluche stoelen van het theater. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!