Titanic de musical

TITANIC de musical vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt vanaf dit najaar naar je toe in je ‘eigen’ theater. TITANIC de musical heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit. Tot juli 2022 te zien in verschillende theaters door heel Nederland.

OVER TITANIC DE MUSICAL

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway en 5 Tony Awards behoort TITANIC de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. In deze indrukwekkende voorstelling reis je terug naar 10 april 1912. De Titanic, het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld, vertrekt dan uit de haven voor haar eerste vaart naar New York.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. Boek nu en mis het niet!

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

TITANIC de musical reist langs verschillende theaters en is daarom altijd te zien in een theater bij jou in de buurt. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Groepen vanaf 25 personen ontvangen 10 % korting op de toegangsprijs.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!