VELE EXTRA’S EN COMPLETE ARRANGEMENTEN

Uiteraard kun je bij Eventim terecht voor losse tickets, maar mocht je meer willen, dan regelen we jullie bezoek tot in de puntjes. Op basis van jouw wensen en ideeën creëren we samen een compleet arrangement. 

Denk bijvoorbeeld eens aan een gastvrouw die jullie de gehele avond begeleidt. Kies na een vergaderarrangement voor een diner in het theater waarna jullie een grandioze avond hebben bij een voorstelling naar keuze. Er is heel veel mogelijk zodat jij als organisator nergens meer over na hoeft te denken.

Ook is het fijn de afsluiting van de avond vooraf geregeld te hebben. Zo is het mogelijk om vervoer per luxe touringcar bij te boeken en bieden wij bij de meeste locaties verschillende mogelijkheden aan om te overnachten. Laat ons vrijblijvend meedenken om jouw evenement tot een groot succes te maken!

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!