Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso, het allerleukste en sfeervolste kerst- en winterevent van het jaar, strijkt vanaf 16 december 2022 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

OVER Wintercircus Pallasso

Kom naar de Brabantse hoofdstad voor het echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid en een fascinerend programma vol spanning, sensatie en humor. Dit gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Wij bieden u een onvergetelijke voorstelling, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de meest pure vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat het u nergens aan ontbreekt. Zo wordt het een feest om niet snel te vergeten.

Wintercircus Pallasso
Wintercircus Pallasso

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 15% korting. In Sportiom beleef je gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!