World of Dinos

World of Dinos komt deze zomervakantie terug! De expo is van 10 juli t/m 29 augustus 2021 te zien in het World Forum in Den Haag en van 17 juli t/m 28 augustus 2021 te zien in de in de Brabanthallen in Den Bosch.

OVER WORLD OF DINOS

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Bosch en Den Haag tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze in juli en augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa.

De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Er is een speciale korting van 10% voor groepen vanaf 20 personen. World of Dinos is bij uitstek geschikt voor bezoek in groepsverband of kinderfeestjes. Voor basisscholen, kinderdagverblijven en kinderfeestjes geldt een speciaal gereduceerd tarief. Per groep mogen maximaal twee begeleiders gratis naar binnen en tickets zijn inclusief speurtocht.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!