ZODIAC de Musical

Hét theaterspektakel van 2021 dat verbindt, verwondert, verbaast en aanzet tot kritisch nadenken over het hier, het nu, én onze toekomst. Omdat we denken dat het nu nodig is, meer dan ooit. Verhalen die inspireren, helden om ons aan op te trekken, perspectief en ambitie om na te leven. Voor een bewuste generatie! Voor een betere wereld.

OVER ZODIAC DE MUSICAL

ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. De innovatieve productie, met projecties en drones, neemt je mee in een toekomstbeeld dat dichter bij is dan je denkt.

Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum. In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet. De tekens van de zodiac kijken naar beneden en de jonge Boogschutter wordt erheen gestuurd om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen. Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn.

Een actueel verhaal vol spanning en actualiteit, maar ook humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

ZODIAC de musical biedt diverse mogelijkheden om de voorstelling uit te breiden met extra’s en arrangementen. Zo is er de mogelijkheid een lunch of diner bij te boeken, maar behoren ook geheel verzorgde arrangementen op maat tot de mogelijkheden. Zo kan je jouw gasten in de watten leggen met een ontvangst en naborrel of hen verrassen met een programmaboek, Meet and Greet met een aantal castleden of een rondleiding langs monumentale plekken in het Koepelcomplex. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!