ZODIAC de Musical

Hét theaterspektakel van 2021 dat verbindt, verwondert, verbaast en aanzet tot kritisch nadenken over het hier, het nu, én onze toekomst. Omdat we denken dat het nu nodig is, meer dan ooit. Verhalen die inspireren, helden om ons aan op te trekken, perspectief en ambitie om na te leven. Voor een bewuste generatie! Voor een betere wereld.

OVER ZODIAC DE MUSICAL

ZODIAC de musical neemt je mee naar onze toekomst in de breedste zin van het woord. In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet Aarde, die zich – zoals we inmiddels allemaal weten – in een zorgelijke toestand bevindt.

De twaalf sterrenbeelden die vanuit de Zodiac (de Dierenriem) naar beneden kijken, zijn zich daar maar al te goed van bewust. Een van de sterrenbeelden wordt dan ook naar beneden gestuurd om te kijken wat er nog te redden valt.

Wat volgt is een verhaal dat barst van de spanning en actualiteit, maar ook van humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Meer info over arrangementen en extra’s in de Koepelgevangenis volgt.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!